Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb pofon a normalitásnak: kirúgták a buzikat rendreutasít
  2013-08-17 07:37:50, szombat
 
  2013-08-16. 21:56
Újabb pofon a normalitásnak: kirúgták a buzikat rendreutasító derék boltost

A pedofil ex-SZDSZ-es sikkasztó és cigány köcsögjének "harminc fekete ruhás, gárdista kinézetű alak" általi "szarrá verése" után nem kellett sokáig várni az újabb homokos "huncutkodásra". Legújabban a József körúti közszeméremsértők nagyotmondásától hangos a honi sajtó. A baseball-ütős "támadást" elszenvedett buzeránsok könnyei által átáztatott hírek hatására egy "civil szervezet" még menetet is szervez szodomita haverjainak "védelmében". A gond csak az, hogy a gyógykezelés helyett állandóan többletjogokat követelők ismét füllentettek egy kicsit.
Zoom
Szabad a csók? (Kép: Scenic)
Előzmény: Elege lett egy boltosnak a nyalakodó buzikból, a rendőrök is korrektek voltak - már hisztizik is a zsidó sajtó
Egy fiatal férfi riasztotta a rendőrséget augusztus 14-én a hajnali órákban, hogy két társával együtt fenyegetés érte őket a budapesti József körúton. Az esettel kapcsolatban a valóságtól elrugaszkodott, hangulatkeltő információk jelentek meg a legnagyobb közösségi portálon és több sajtóorgánumban is - olvasható a rendőrségi közleményben. Alább a részletek.
A bejelentő közösségi portálon és a sajtóban megjelent nyilatkozatai szerint a rendőrök 30-40 perccel a segélyhívást követően érkeztek ki a helyszínre. Elképzelése szerint a helyszíntől nem messze található kerületi rendőrkapitányságról hamarabb kellett volna segítséget kapnia.
Mindezekkel szemben a valóság az, hogy negyed óra alatt kiérkeztek és rendelkezésre álltak a járőrök. Ezt a tényt megerősíti a bejelentő rendőri jelentésben található azon nyilatkozata is, miszerint őt és társaságát 03:30 körüli időben érte atrocitás, a rendőrségi dokumentáció szerint a járőr pedig 03:45-kor érkezett a helyszínre. Szintén a téves felvetésekre reagálva tisztázandó, hogy a rendőrkapitányság állományához tartozó járőrök nem a rendőrségi objektumban várják a riasztásokat, hanem a hajnali órákban is közrendvédelmi járőr feladatokat látnak el a kerület közterületein.
A helyszínen megjelent rendőrök igazoltatták a bejelentőt és két külföldi társát, valamint az általuk fenyegetőként beazonosított két fiatal férfit. Megtörtént az adatok felvétele és a helyszíni meghallgatások is. A bejelentő elmondta, hogy egy bolt előtt csókolózott a barátjával, amikor egy férfi rájuk kiabált, hogy távozzanak a bolt környékéről. A felszólításban szereplő ,,buzi" kifejezést kifogásolta. Ezt követően a bejelentő két társával együtt távozott a helyszínről, és riasztotta a rendőrséget. Az általuk gyanúsítottként megjelölt két férfi nem tagadta a felszólítás tényét. Ugyanakkor egyikük beszámolt arról, hogy a szóváltást követően a bejelentővel csókolózó férfi vele szemben támadólag akart fellépni, de azt barátai megakadályozták. Személyi sérülés nem történt. Az esetet nem rögzítette a bolti kamera és térfigyelő kamera sem.
A bejelentő és társai a helyszínen történő panasztételi lehetőségükkel nem kívántak élni. Az intézkedő rendőrök jelentésében foglaltak alapján nem indokolt sem büntetőeljárás, sem szabálysértési eljárás megindítása.
A jelek szerint a galamblelkű szépfiúk a devianciájukat magyarul megnevező jelző miatt piszkították össze a bőrtangát, már csak Áder bocsánatkérése hiányzik a teljesen kerek történethez.
A normalitáspárti eladót kirúgták, a bolt bocsánatot kért
A bolt tulajdonosa szerint aznap este egyetlen eladó volt az üzletben, aki azóta már nem dolgozik ott. A TV2 Tények című műsorában a tulajdonos bocsánatot is kér a történtekért - írja köcsögsimogató cikkében a Zsindex.
A buzi Szijártó Imre szerda hajnalban tartott hazafelé két külföldi barátjával, amikor egyikük betért a Harminckettesek tere közelében lévő egyik nemzeti dohányboltba, miközben Imre megcsókolta a kint maradó, szintén férfi barátját. A közeli boltosnak természetesen nem tetszett az aberrált viselkedés. "Buzik! Ne itt buziskodjatok! Húzzatok el innen!" - mondta Szijártó Imre beszámolója szerint az erkölcstelenséget nem toleráló férfi.
A TV2 devianciapárti összeállítása
Imre azon háborodott fel, hogy a kiérkező rendőrök az egyértelmű helyzetet látván, a buziskodókat megvádolták közszeméremsértéssel. Imre szerint a rendőrök is elismerték a támadás "homofób indítékát", ennek ellenére a rendőrök a boltosnak azt javasolták, hogy közszeméremsértés miatt tegyen feljelentést. Imrééknek ugyancsak azt javasolták, hogy tegyenek feljelentést a boltos ellen.
Imre kifogásolta még, hogy a rendőrök csak tőlük kérdezték meg, hogy ittak-e aznap este alkoholt, a boltostól nem. Imréék elszipogták a rendőröknek, hogy a boltos baseball-ütővel fenyegette őket, a rendőrök be is mentek az üzletbe, de ,,nem találták, vagy nem is keresték" az eszközt.
A rendőri intézkedés elleni tiltakozásul vasárnap délutánra megmozdulást hirdetett a Társaság Egy Tudatos Társadalomért (TETT) nevű szabadelvű gittegylet. Az ,,Ez itt még mindig Magyarország?" című esemény Facebook-oldalán azt írják, fél 5-kor találkoznak a Harminckettesek terén.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/116437/#ixzz2cCa7elY9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nagyotmondásától, harminckettesek, gyanúsítottként, sajtóorgánumban, megakadályozták, normalitáspárti, devianciapárti, lehetőségükkel, meghallgatások, felszólításban, büntetőeljárás, többletjogokat, szabálysértési, bocsánatkérése, elrugaszkodott, devianciájukat, közrendvédelmi, köcsögsimogató, rendelkezésre, huncutkodásra, összeállítása, rendreutasító, természetesen, buziskodjatok, társadalomért, fenyegetőként, közterületein, hangulatkeltő, nyilatkozatai, beazonosított, normalitásnak, állományához, riasztásokat, piszkították, kapcsolatban, panasztételi, buzikat rendreutasító, pedofil ex-SZDSZ-es, újabb homokos, honi sajtó, gond csak, gyógykezelés helyett, nyalakodó buzikból, zsidó sajtó, fiatal férfi, rendőrséget augusztus, hajnali órákban, budapesti József, esettel kapcsolatban, valóságtól elrugaszkodott, legnagyobb közösségi, rendőrségi közleményben, Szijártó Imre, Társaság Egy Tudatos Társadalomért,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Pillangó  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A föld szépségéért  Beney Zsuzsa - Sirató  A lelki élet nem arról szól, ....  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Nehezen engedem  Az udvariasság alapja: önismer...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Mosolyogtál már ma?  Az embernek a társa: hiányzik.  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Ma  Az elfogadásnak...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Az idő elsodorja létezésünk  Föld napja április 22  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Muratáj  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Naplemente  A Gömb  Sokkal bölcsebb a természet,  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  A fák lelke  Naplemente  Paul David Tripp Április 26  Becsüld meg azt amid van,...  Miért nem menti meg Jézus...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Alakot vált...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
buzikat rendreutasító, pedofil ex-SZDSZ-es, újabb homokos, honi sajtó, gond csak, gyógykezelés helyett, nyalakodó buzikból, zsidó sajtó, fiatal férfi, rendőrséget augusztus, hajnali órákban, budapesti József, esettel kapcsolatban, valóságtól elrugaszkodott, legnagyobb közösségi, rendőrségi közleményben, bejelentő közösségi, sajtóban megjelent, rendőrök 30-40, segélyhívást követően, tényt megerősíti, bejelentő rendőri, rendőrségi dokumentáció, járőr pedig, téves felvetésekre, rendőrkapitányság állományához, rendőrségi objektumban, kerület közterületein, helyszínen megjelent, általuk fenyegetőként, adatok felvétele, helyszíni meghallgatások, bejelentő elmondta, bolt előtt, férfi rájuk, bolt környékéről, felszólításban szereplő, általuk gyanúsítottként, felszólítás tényét, szóváltást követően, bejelentővel csókolózó, bolti kamera, helyszínen történő, intézkedő rendőrök, jelek szerint, galamblelkű szépfiúk, devianciájukat magyarul, teljesen kerek, normalitáspárti eladót, bolt bocsánatot, bolt tulajdonosa, tulajdonos bocsánatot, buzi Szijártó, kint maradó, közeli boltosnak, aberrált viselkedés, kiérkező rendőrök, egyértelmű helyzetet, buziskodókat megvádolták, boltos ellen, rendőrök csak, boltos baseball-ütővel, rendőri intézkedés, nagyotmondásától, harminckettesek, gyanúsítottként, sajtóorgánumban, megakadályozták, normalitáspárti, devianciapárti, lehetőségükkel, meghallgatások, felszólításban, büntetőeljárás, többletjogokat, szabálysértési, bocsánatkérése, elrugaszkodott, devianciájukat, közrendvédelmi, köcsögsimogató, rendelkezésre, huncutkodásra, összeállítása, rendreutasító, természetesen, buziskodjatok, társadalomért, fenyegetőként, közterületein, hangulatkeltő, nyilatkozatai, beazonosított, normalitásnak, állományához, riasztásokat, piszkították, kapcsolatban, panasztételi, történtekért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.